Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/vrativar/vratiruse.com/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Уважаеми клиенти, шоурумът на Врати Русе ще работи нормално при строго спазване на санитарно-хигиенните изисквания. Взимаме всички необходими мерки, спрямо съветите на здравните експерти и ще продължим да ви информираме своевременно при всяка промяна! Блог със Статии за Интериорни и Входни Врати | Врати Русе
Заяви БЕЗПЛАТЕН оглед
Пет критерии за входна врата

Пет критерия да изберем входна врата

За всяко едно жилище най-важното е входната врата. Тя придава красота, стил и сигурност най-вече. На пазара се предлагат различни модели за апартамент или къща, различни красиви и нестандартни фрезовки, с малко или много стъкло. Има за всекиго по нещо.

Продължете да четете

door 1590024 640 1

4 въпроса, които трябва да си зададете при избора на интериорна врата

При покупката на интериорни врати има няколко въпроса, които трябва задължително да си зададем. Може да направите много лесно избора, стига да си отговорите предварително на няколко въпроса. Ето и най-важните:

Прочетете още

Врати за баня

Врати за баня

Много от вас се чудят, каква трябва да бъде вратата на помещението, предназначено за баня? Вариантите всъщност не са малко. Като трябва да се вземе предвид, дали ще има пряко обливане с вода или достъпът няма да е толкова близък до нея.

Прочетете още