Врата с пролетни цветя

Кое е най-подходящото време да сменим интериорните си врати?

Кога е добре да се сменят вратите е въпрос, който вълнува всеки човек, на който му предстоят ремонтни дейности или пък вече е започнал ремонт. Когато ремонтираме апартамента или къщата си е необходимо да се съобразим с няколко основни фактора: финансовият въпрос, времето за изпълнение на поръчката ни, климатичните фактори преди или след основен ремонт и още няколко други.

Прочетете повече

Пет критерии за входна врата

Пет критерия да изберем входна врата

За всяко едно жилище най-важното е входната врата. Тя придава красота, стил и сигурност най-вече. На пазара се предлагат различни модели за апартамент или къща, различни красиви и нестандартни фрезовки, с малко или много стъкло. Има за всекиго по нещо.

Прочетете още

Избор на Бяла Интериорна врата

4 въпроса, които трябва да си зададете при избора на интериорна врата

При покупката на интериорни врати има няколко въпроса, които трябва задължително да си зададем. Може да направите много лесно избора, стига да си отговорите предварително на няколко въпроса. Ето и най-важните:

Прочетете още

Врати за баня

Врати за баня

Много от вас се чудят, каква трябва да бъде вратата на помещението, предназначено за баня? Вариантите всъщност не са малко. Като трябва да се вземе предвид, дали ще има пряко обливане с вода или достъпът няма да е толкова близък до нея.

Прочетете още