Кое е най-подходящото време да сменим интериорните си врати?

Кога е добре да се сменят вратите е въпрос, който вълнува всеки човек, на който му предстоят ремонтни дейности или пък вече е започнал ремонт. Когато ремонтираме апартамента или къщата си е необходимо да се съобразим с няколко основни фактора: финансовият въпрос, времето за изпълнение на поръчката ни, климатичните фактори преди или след основен ремонт и още няколко други.

Да проверим пазара преди закупуването на вратите

Преди да е дошъл моментът за ремонт мнозина от нас смятат, че сумата, която трябва да инвестират в закупуването на врати не е особено голяма и се пренебрегва, дотогава докато не започне обикалянето. Ако искаме да закупим врати с високо качество, сумата, която трябва да отделим се оказва, че не е никак малка и започва едно колебание дали пък да не изберем по-нисък клас, или пък да заложим на други цветове. Именно заради това, преди да хукнем да закупуваме интериорни врати, е хубаво да се разровим и да бъдем наясно какво се предлага и на какви цени. Точно тук е моментът да Ви предложим вариант, който няма да утежни бюджета ви и същевременно ще получите добро съотношение между качество и цена.

Новите модели врати

Това са вратите от серия Ефапел, които са най-новото ни попълнение. Варатите от серия Ефапел са с регулируеми каси и обхващат зидове от 70 до 350мм с цяла каса. Покритието представлява еко фурнир – аналог на естествения фурнир, което ги прави устойчиви на деформации, изящни на външен вид, лесни за поддръжка, здрави и с висока влагоустойчивост. Предлагат се в 6 цвята и 31 модела.

Кой сезон е подходящ за смяна на врати?

Ако пък говорим за най-подходящото откъм сезон, всички ще кажат, че това е лятото. И да, това е така, но не и от финансова гледна точка. Точно, защото лятото е сезонът на ремонтните дейности става непосилно да се вмъкнем в графиците на монтажниците и в сроковете за доставка. Сроковете са дълги и всички биха искали да приключат с ремонта си навреме, преди плануваната си почивка. Всичко това ни струва много нерви и напрежение. Ние обаче сме щастливци, защото разполагаме с 4 сезона и ако си плануваме да направим ремонта през пролетта например, ще си спестим средства, нерви и тревоги. Атмосферните условия през пролетта са подходящи пък и цените и сроковете все още не са скочили.

В кой етап от ремонта се поставят вратите?

Относно преди или след ремонта, вратите трябва да бъдат поставени по средата на ремонтните дейности. Задължително е подовата настилка да бъде поставена преди вратите. Стените да са шпакловани и едната ръка на боята да бъде направена.

Побързайте да направите избора си сега, за да бъдете максимално доволни от покупката си.